Missie “Haal het beste uit jezelf, en elkaar!”

Dit geldt voor zowel de gasten als de medewerkers van Brasserie Bloem. Brasserie Bloem is een sociale horeca onderneming in het hart van Bemmel waar mensen met en zonder vergrote afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam zijn. Wij doen er alles aan om onze gasten een gezellig moment te laten beleven.

Door onze medewerkers een geschikte werkomgeving te bieden groeit trots, eigenwaarde en vreugde waardoor gasten naar tevredenheid gebruik maken van de diensten van Brasserie Bloem. Door dit maatschappelijk verantwoorde ondernemerschap ontstaat een unieke ambiance wat gasten ertoe brengt om terug te blijven komen bij Brasserie Bloem.

      

Visie Specialist in arbeidsparticipatie

De nadruk ligt op de participatie van de medewerkers met en zonder vergrote afstand tot de arbeidsmarkt. Brasserie Bloem streeft naar kwalitatief goede zorg middels ondersteuning op maat. Brasserie Bloem is flexibel, efficiënt, gast- en marktgericht. Maatschappelijke veranderingen vragen om bijzonder ondernemerschap. Brasserie Bloem is zo’n bijzondere onderneming en dit vraagt om een innovatieve en creatieve bedrijfsvoering.